Praktische informatie

Een afspraak maken

Voor acute klachten kunt u tijdens het telefonisch spreekuur contact opnemen. Alle andere consulten zijn uitsluitend op afspraak. U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts of specialist, maar kunt direct een afspraak maken:

T: 013 572 2013
E: info@homeopathie-noordstraat.nl

Telefonisch spreekuur
Tijdens het telefonisch spreekuur ben ik bereikbaar voor vragen over de behandeling, het maken van afspraken of hulp bij acute klachten.

Natuurlijk kunt u ook buiten de tijden van het telefonisch spreekuur contact met mij opnemen. Wanneer ik de telefoon niet persoonlijk kan beantwoorden, kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken op het antwoordapparaat. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

De tijden van het telefonisch spreekuur zijn:
Maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 9.30 uur
Maandag en woensdag van 17.00 tot 18.00 uur

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Wilt u weten of een homeopathische behandeling bij u past en zinvol voor u kan zijn, dan nodig ik u uit om een afspraak te maken voor een (kosteloos) kennismakingsgesprek van 10 15 minuten.

Terug naar boven

De tarieven

De tarieven zijn per 01-10-2012 :
• Eerste consult ( 60 90 minuten) 85,-
• Vervolgconsult (30 45 minuten)45,-
• Kort consult ( telefonisch, op afspraak of via de mail)18,-

Alle tarieven zijn inclusief 21 % BTW en in de meeste gevallen zijn de kosten van het homeopathische middel inbegrepen.

Een telefonische evaluatie na een eerste of vervolgconsult is bij de prijs inbegrepen en wordt dus niet afzonderlijk gefactureerd.

Terug naar boven

De beroepsvereniging

De praktijk voor Klassieke Homeopathie van Marjan Kerremans is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten. (www.nvkh.nl) De N.V.K.H. staat er garant voor dat de bij haar aangesloten homeopaten gedegen zijn opgeleid en aan hoge kwaliteitsnormen voldoen wat betreft de praktijkvoering,nascholing en waarneming.

Omdat de N.V.K.H. de kwaliteit van de behandeling van haar leden waarborgt en homeopathie een effectieve en relatief goedkope behandelmethode is, gaan steeds meer verzekeraars over tot een geheel of gedeeltelijk vergoeden van de consulten.

Het moge duidelijk zijn dat ik als geregistreerd homeopaat/therapeut geheimhoudingsplicht heb. Conform de wet Bescherming Persoonsgegevens ben ik aangemeld bij het C.B.P.

Een klachten- en Tuchtprocedure maakt deel uit van het NVKH-kwaliteitsbeleid (zie KAB: www.kab-klachten.nl). Deze procedure is tot stand gekomen in samenwerking met de Nederlandse Patinten Consumenten Federatie.

NVKH-lidnummer: 07-1513

Terug naar boven

Vergoedingen

Indien u aanvullend verzekerd bent, worden de consulten geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Omdat Homeopathie valt onder de aanvullende verzekering, geldt hier geen eigen risico.

De mate van vergoeding kan van verzekering tot verzekering nogal verschillen, het V.G.Z. vergoedt bijvoorbeeld van 200,- tot 800,- euro per jaar, afhankelijk van het type verzekering, het C.Z. van 200,- tot 600,-, met een maximum per dag.

Deze vergoedingen kunt u vinden in de polisvoorwaarden van uw verzekering ; homeopathie hoort bij de erkende alternatieve geneeswijzen.

Terug naar boven